Honda AJOLEIRI 14 - 15.5.2016 Virtasalmen Motoparkissa, lauantaina ajetaan HelRc:n Endurance kilpailu ja sen vuoksi treeniaika kello 10 -14, Endurance:n jälkeen voimme ajaa Honda CBR500R startin noin 6-8 kierrosta. Sunnuntaina 15.5.2016 HelRc:n ajoleirillä on rata harjoituskäytössä kello 11 - 19 . Lisätietoa saat sähköpostin kautta erkki@mbh-holding.com.HONDA AJOLEIRI: Järjestämme ajoleirin 31.5. 2014 Kemorassa jos osanottajia ilmoittautuu ennakkoon vähintään 5 ajajaa, ilmoitamme osanottajille jos leiriin osallistujia ei tule vähimmäismäärää.
Tuomme paikalle CBR250R pyöriä usempia ja yhden Honda CBR500R pyörän, jokainen voi kokeilla CBR500R pyörää halutessaan.
Pyörän päivä vuokrahinta on 150,- euroa jos osanottajia tulee yli 5 vuokrahinta on 130,- euroa., sisältää bensat, ajaja maksaa itse ratamaksun.
Ilmoittaudu sähköpostilla: erkki@mbh-holding.comHonda AJOLEIRI: Järjestämme lauantaina 7.6.2014 Virtasalmen Motoparkissa ajoleirin, tuomme paikalle useamman CBR250R pyörän ja yhden CBR500R pyörän, jokainen voi kokeilla CBR500R pyörää halutessaan.
Hondan vuokrahinta on päivässä 150,- euroa, jos osanottajia tulee yli 5 vuokrahinta on 130,- euroa, sisältää bensat.

Osanottajan on ostettava päivälippu netistä sivulta: www.moottoripyora.org/kauppa, päivälipun hinna maksaa ajaja.
Ilmoittaudu sähköpostilla: erkki@mbh-holding.comHONDA Road Racing Ajokoulu

MBH Racing, Brandt, Honda ja Teuvo Länsivuori Academy, järjestävät 2014 ratamoottoripyöräilyn (RR) ajokoulutuksen ja valmennuksen:

Koulutuspyörinä ovat:

HONDA CBR125R alaikäraja 11 vuotta +
HONDA CBR250R alaikäraja 12 + juniorilta vaaditaan ajokokemusta, seniorit ei yläikärajaa (Premier)
HONDA CBR500R alaikäraja 14 vuotta +, juniorilta vaaditaan ajokokemusta, seniorit joilla on ajokokemusta, ei yläikärajaa ( Premier )
HONDA CBR600RR Ainoastaan tasokkaille ajajille tarkoitettu koulutus. ( Elite )
- Alkeiskoulutus, jatkokoulutus ja valmennus,

Academy/koulun rehtori RR Legenda Teuvo Länsivuori

Pääkouluttaja radalla tällä hetkellä suomen nopeimpiin kuuluva RR kuljettaja ja 20 kertainen Suomen Mestari moottoripyöräluokissa Kari Vehniäinen, muina kouluttajina entisiä RR kuljettajia.

Koulutus tapahtuu moottoriradoilla ja karting radoilla, radat ja aikataulut ilmoitetaan myöhemmin kotisivulla ja osanottajille sähköpostitse.

Hinnat alkaen 150,00 euroa /pv.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut voi tehdä kotiosoitteessa www.hondacbrcup.com / palaute lomakkeella tai patrick.manner@brandt.fi

Tervetuloa Honda perheeseen !MBH Honda Racing Team aloittaa keväällä juniorienkoulutuksen Honda CBR125R pyörillä, ja seniori koulutuksen Honda CBR250R pyörillä, koulutuksia tulemme järjestämään eri moottoriradoilla, samoin osa juniori koulutuksesta järjestetään myös kartingradoilla.

Koulutus tapahtuu rautaisella ammattitaidolla, Academy:n "Rehtorina" tulee toimimaan Teuvo "Tepi" Länsivuori ja päävastuun radalla tapahtuvasta koulutuksesta on sovittu Kari "Vehnä" Vehniäisen kanssa.


Teuvo Länsivuori kuuluu eläviin legendoihin ratamoottoripyöräilyssä,ja hänelle tulee jokavuosi näytösajo tapahtumiin kutsuja ympäri maailmaa. Teuvo Länsivuori kiersi omana aikanaan lähinnä 1970 luvulla MM kilpailuja ja ajoi Yamaha ja Suzuki tehtaan tallikuljettajana, saavuttaen 4 MM mitallia 250,350 ja 500cc luokissa, hänellä oli useanpien MM ratojen kilpailujen ja radan kierrosennätyksiä ja kuului aikoinaan maailman nopeimpiin kuljettajiin kun hän ajoi ns.kuninkuusluokassa.

Kari Vehniäinen taas kuuluu vielä tänäänkin suomen nopeimpiin kuljettajiin Superbike luokassa ja on taitavana ajajana voittanut 19 kpl SM mestaruuksia joista on tullut 3 kpl Road Racing:ssä ja 16 kpl jääradalla. Samoin Kari Vehniäinen omistaa kaksi suomen moottoriradan rataennätystä (Motopark ja Kemora)


Kouluttajia tulee olemaan avustajina muitakin entisiä RR ajajia, esimerkiksi juniori koulutusta on antanut usean vuoden ajan Tepi Länsivuoren parina MBH Honda Racing:n tiimipäällikkö Erkki Tapaninen, jolloin on koulutettu Honda Mini Gp ja Honda CBR125R pyörillä.

 CopyrightŠ2013