Kävijää 23.1.2013 alkaen.
 

 
 KILPAILUT: Kilpailuohjelma 2018

                                       Ensikaudelle on tulossa Honda CBR500R sarjaan ajamaan kauden 2013 CBR250R Cup voittaja Kari Vehniäinen ja kauden 2014 CBR250R Cup voittaja Ville Kandelin. eli sarjasta on tulossa tasokas, koska siihen on myös tulossa mukaan tämän kauden voittaja Joona Ylikantola, sekä Virtasen sisaret Vili ja Suvi Virtanen, haluaisimme myös mukaan Felix Nässin ja Aslan Hasanin, pyrimme neuvottelemaan myös heidän mukaan tulosta, olemme myös neuvotelleet viimekaudella CBR250R pyörällä ajanutta Marko Rättöä, sarjassa olisi sopivasti huippukonkareita ja tasokkaita juniori ajajia, tähän jos saamme vielä ulkolaiset juniorit täydentämään CBR500R sarjaa siinä riittäisi katsojille jännitystä.Kilpailuohjelma päivitetään kun saamme varmistuksen !Olemme alustavasti sopineet Honda CBR500R EJC sarjassa ajavien 14-17 vuotiaiden juniorien mukaantulosta meidän ajaja koulutukseen, kun Honda CBR500R Euroopan mestaruussarjassa on heillä taukoa, ajajat voivat osallistua meidän Honda CBR500R sarjan kilpailuun, 4 - 6 ajajaa on halukas tulemaan mukaan, ajajat ovat ympäri maailmaa, Australiasta, Etelä-Afrikasta, Euroopasta. Heidän mukaantulo varmasti auttaisi kaikkia osanottajia positiivisesti, tiimipäällikkö Erkki Tapaninen pitää kaikkiin juniorein ja heidän perheisiin talven aikana yhteyttä, että tämä suunnitelma toteutuisi, kiinnostus ja yhteyden otto on tullut syksyllä ajajien puolelta.Erkki Tapaninen on asiasta jo keskustellut Teuvo Länsivuoren ja kari Vehniäisen kanssa, että olemme keväällä/alkukesästä valmiita ottamaan heidät valmennukseen ja mukaan meidän tiimiin.


Honda CBR500R Suomen Cup voittaja Joona Ylikantola pääsi ajamaan Espanjan Jereziin syyskuussa 2014 Honda CBR500R Euroopan Junior Cup osakilpailuun, Honda tehtaan kalustolla, kausi loppui rajuun kaatumumiseen ja sairaalamatkaan, mutta pahemmilta loukkantumisilta vältyttiin, tuli kuitenkin useanpäivän aikana kokemusta suuremmista kilpailuista, koska sarja ajetaan Superbiken MM osakilpailujen yhteydessä.
Kuvat: Tero Kiira


MBH Honda Racing Team tiedote:18 Vuotias Valter Patronen mukaan Hondan tehtaan kalustolla CBR500R EJC sarjaan Magny Cours:n ja Jerez:ssä.
Honda CBR500R European Junior Cup sarjan kahteen viimeiseen osakilpailuun.

Valter Patronen on saanut villin kortin kahteen viimeiseen osakilpailuun, EJC sarjan osakilpailut ajetaan Superbiken MM sarjan yhteydessä ja siihen on valittu vuosi sitten yli 30 ajajaa ympäri maailmaa, kaikki ajavat Honda tehtaan valmistamilla identtisillä CBR500R kilpailukäyttöön tehdyillä vakiopyörillä, koska kaikki Hondat ovat samanlaisia, sijoituksen ratkaisee ajotaito, Valterin kilpakumppanit ovat tietysti etulyöntiasemassa, koska he ovat ajaneet kauden aikana harjoitusleirit ja osakilpaulut, joten tuntevat hyvin Honda CBR500 pyörän ominaisuudet, mutta Valter lähtee ennakkoluulottomasti ja kovalla asenteella kilpailuun.

Ensimmäinen osakilpailu on Valterilla jo 6.10.2013 Ranskassa Mangny CourIn radalla ja viimeinen osakilpailu Espanja:n Jerez:ssä 20.10.2013, ajatus sai alkunsa, kun MBH Honda Racing oli 24-25.8. esittelemässä uutta Honda CBR500R pyörää Motoparkissa.

Hondan teltalle tuli Valter Patrosen vanhemmat ja keskustelimme ensi kaudelle suunnitellusta CBR500R luokasta, samalla Tiimipäällikkö Erkki Tapaninen otti puheeksi, jos yrittäisimme saada Valterille ainakin yhden villin kortin startin loppukauden CBR500R EJC sarjaan, ajatus vaikutti alussa kohtuullisen hankalalta, koska sarjaan oli valittu ajajat jo viime talvena ja yleensä villejä kortteja annetaan lähinnä saman maan ajajille missä osakilpailu ajetaan.

Sovimme kuitenkin Valterin isän Pasin kanssa, että otetaan yhteyttä EJC sarjan promoottoriin ja yritetään selvittää mahdollisuutta saada Valter mukaan sarjaan.

Monien vaiheiden ja MBH Honda Racing Team:n suosituskirjeen jälkeen, jossa me annoimme lausunnon Valterin ajotaidosta, hänelle tarjottiin yksi startti Ranskan Magny Cour:n kisaan.

MBH Honda Racing lähetti vielä yhden sähköpostin Hondalle , jossa vielä kysyttiin mahdollisuutta Espanjan Jerez:n kilpailuun, hyvän yhteensattuman vuoksi Valter pääsi ajamaan molemmat osakilpailut.

Kun starttipaikka tulee näin nopealla aikataululla, yhteistyökumppanin etsiminen on hankalaa ja se rasittaa paljon perhettä rahallisesti, koska jonkun on ajaminen maksettava, koska tähän aikaan vuodesta tehdään yleensä seuraavan kauden sopimuksia.

Toivomme häneltä onnistumista ja sen jälkeen pitää miettiä Valterin ensi kauden sponssorien etsiminen tämä on kova projekti ja siihen pitää osallistua Valterin perhe ja MBH Honda Racing pyrkii auttamaan ratkaisussa, samalla on katsottava sopiva luokka ajettavaksi, tietysti MBH Honda Racing Team:n mielestä pyörä saisi olla Honda, oli se sarja mikä tahansa, haluaisimme Valterin tulevan Honda perheeseen.

MBH Honda Racing Team:n tiimipäällikkö Erkki Tapaninen toivoo Valtterille onnistumista näissä starteissa.


CopyrightŠ2013