Lassi Soini

  

Synt: 25.9.1997 Kuopiossa
Kerho: KMK
Harrastukset: Jääkiekko, jalkapallo, jäärät-ajo omalla radalla Opel Calibralla ym urheilu
Mieli musiikki: Kaikki käy
Harrastukset RR-harrastuksen lisäksi: Salibändy, jääkiekko ja kaikki pelailu
Esikuva ajaja: Casey Stoner ja tietysti Tepi Länsivuori, jonka jalanjälkjä tehtaan kuskina olisi hieno asia
Tavoite RR-kuljettajana: Päästä joskus ajamaan MM-sarjaa ja voittaa siinä Maailmanmestaruus.
Suunnitelmat kaudelle 2013: Ajaa Moto3 ja 125Gp sarjassa Suomen Mestaruudesta
Saavutukset: Honda CBR125R Cup suomen mestaruus 2012, kolme podium sijaa Honda Mini Gp luokassa 2011
Valmentaja: Teuvo Länsivuori Academy:n opettajat Erkki Tapaninen ja Teuvo Länsivuori, toivottavasti jatkossa myös Kari Vehniäinen
Kauden 2013 suunnitelmat RR sarjassa: Vielä auki millä ajan.Opettaja Erkki Tapaninen ja oppilas Lassi Soini.


Teuvo LänsivuoriTeuvo Länsivuori Suzuki RG500 MM startti Monza

Synt: Iisalmessa 9.12.1945
Mielimusiikki ja laulaja: Kari-Tapio

Teuvo Länsivuori Academy:n " Rehtori " katsoo omalla vankalla ammattitaidolla lähinnä juniorien kehitystä ja antaa painavia neuvoja mihin kullekin oppilaalle pitäisi tekniikassa puuttua, antaa isällisiä neuvoja myös opettajille.

Aikoinaan 1970 luvulla oli Yamaha ja Suzuki tehtaan kuljettaja, voittaen 4 MM mitallia, 3 MM-hopeaa 250 cc, 350cc ja 500cc luokissa ja 1 MM-pronssi 500 cc luokassa.

Tepi on vielä tänäänkin yksi halutuin RR-legenda ympäri maailmaa järjestettävissä näytösajoissa, joissa käy katsojia jopa 30.000-40.000

Vuonna 2011 voi asian todistaa Honda CBR Racing Team:n tallipäällikkö Erkki Tapaninen, ollessa mukana Italiassa Imolan 200 Miglia Classic ajoissa, siellä Tepi ajoi Suzuki Classic Racing Team:ssä ja joka päivä oli jonoon saakka nimikirjoitusten ja valokuvien pyytäjiä sekä Imolan varikolla, että kaupungilla, Tepi kirjoitti Imolan viikonloppuna useita satoja nimikirjoitusta, katsojia oli noin 30.000 ihmistä.
Imola VIP ravintola Erkki Tapaninen, Giacomo Agostini ja Teuvo Länsivuori. Huom vaatteet Honda,Yamaha ja SuzukiHonda CBR Racing Tallipäällikkö ja Tepi Länsivuori aloittivat samana vuonna moottoripyöräkilpailut jääradalla ja tässä vanhalta hyvältä ajalta kuva Eko ja Tepi Pyynikin TT-ajoissa 1967.
 CopyrightŠ2013